Maamme

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Maamme (basa Suomi) utawa Vårt land (basa Swedia) iku lagu kabangsané Finlandia.

VartLandStatue.JPG

Tèks[sunting | sunting sumber]

Alihbasa[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maamme&oldid=812481"