De âlde Friezen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

De âlde Friezen iku lagu kabangsané Frisia. Frisia iku sawijining provinsi ing Walanda.

Tèks[sunting | sunting sumber]

Alihbasa[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=De_âlde_Friezen&oldid=812483"