Katie Holmes

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Katie Holmes
Katie Holmes, 2009.jpg
Asma wiyosan Kate Noelle Holmes
Miyos 18 Desember 1978 (umur 36)
Toledo, Ohio, Amerika Serikat
Pakaryan Aktris
Taun aktif 1997–saiki
Sisihan Tom Cruise (2006)

Kate Noelle "Katie" Holmes (lahir 18 Desember 1978 ning Ohio), dheweké kuwi aktris Amerika Serikat kang kondhang nalika main peran dadi Joey Potter ning seri TV Dawson's Creek saka taun 1998 nganthi 2003, Dheweké mulai dikenal ning masarakat nalka mainaké peran dadi Josephine Joey Potter ning serial Televisi kang judulé DAWSON'S CREEK nalika taun 1998. [1] Holmes uga dadi tambah kondhang sawisé njalin hubungan karo aktor film Tom Cruise, kang akiré sakloron nikah ning tanggal 18 November taun 2006. [2][1] Nalika kuwi, Holmes karo bojoné bebrayanan bareng karo anak wadon kasil hubungané, anak wadon mau dijenengi Suri Cruise.[1]

Sadurungé nikahan karo Tom Cruise, Katie Holmes uga tau anduweni hubungan asmara karo aktor Chris Klein lan [aktor]] Joshua Jackson.[1]


Filmografi[sunting | sunting sumber]

Tahun Film Sebagai Keterangan lain
2006 Thank You for Smoking Heather Holloway
2005 Batman Begins Rachel Dawes
2004 First Daughter Samantha Mackenzie Peran utama
2003 Pieces of April April Burns Peran utama
2003 The Singing Detective Nurse Mills  
2003 Phone Booth Pamela McFadden
2002 Abandon Katie Burke Peran utama
2000 The Gift Jessica King
2000 Wonder Boys Hannah Green  
1999 Teaching Mrs. Tingle Leigh Ann Watson Peran utama untuk pertama kalinya
1999 Muppets from Space Joey Potter Kameo, uncredited
1999 Go Claire Montgomery  
1998 Disturbing Behavior Rachel Wagner  
1997 The Ice Storm Libbets Casey


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d (id)biografi Katie Holmes dipununduh tanggal 27 Juli 2011
  2. ^ (id)berita Katie Holmes dipununduh tanggal 27 Juli 2011

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Katie_Holmes&oldid=831423"