Kareena Kapoor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kareena Kapoor
Kareena Kapoor.jpg
Asma wiyosan Kareena Randhir Kapoor
Miyos 21 September 1980 (umur 33)
Mumbai, Maharashtra, India
Pakaryan Aktris
Taun aktif 2000– sapunika

Kareena Kapoor ingkang gadhahi asma lair Kareena Randhir Kapoor inggih punika aktris saking India. Kareena lair tanggal 21 September 1977 ing Bombay, Maharashtra, India. Kareena gadhahi sadulur Kharisma Kapoor.Lan dipunlairaken ing kaluarga aktris ingkang dangu.Piyambakipun nate sekolah ing Jamnabai Narsee ing Juhu, Bombay. Sesampunipun punika Kareena nate sekolah ing Dehra Dun's ing Welham Girls 'Boarding School. lan ing Harvard malih 3 sasi kagem kursus ing bidang Information Technology lan mikrokomputer. Supado punika gabung kalian Undang-Undang Pemerintah College ing Churchgate, Bombay. Debut filmipun ing taun 2000 ingkang judul 'Refugee' sareng kalian debut putra Amitabh Bachchan, Abhishek. Kareena sampun gadhahi 4 penghargaan ing film piyambakipun inggih punika ing film Refugee, Chameli, Dev, lan Omkara

Film saking Kareena Kapoor[sunting | sunting sumber]

Film saking Kareena Kapoor inggih punika:

  1. Dhruv (2010)
  2. Kismat Talkies (2010)
  3. Agent Vinod (2010)
  4. Golmaal 3 (2010)
  5. RA. One (2010)
  6. Love You Maa (2010)
  7. Milenge Milenge (2010)
  8. 3 Idiots (2009)
  9. Kurbaan (2009)
  10. Main Aur Mrs Khanna (2009)
  11. Kambakkht Ishq (2009)
  12. Golmaal Returns (2008)
  13. Roadside Romeo (2008)
  14. Tashan (2008)
  15. Om Shanti Om (2007)
  16. Jab We Met (2007)
  17. 36 China Town (2006)
  18. Dosti: Friends Forever (2005)
  19. Kyon Ki... (2005)
  20. Bewafaa (2005)
  21. Hulchul (2004)
  22. Aitraaz (2004)
  23. Fida (2004)
  24. Dev (2004)
  25. Yuva (2004)
  26. Chameli (2003)
  27. Main Prem Ki Diwani Hoon (2003)
  28. Khushi (2003)
  29. Jeena Sirf Merre Liye (2002)
  30. Mujhse Dosti Karoge! (2002)
  31. Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001)
  32. Ajnabee (2001)
  33. Asoka (2001)
  34. Yaadein... (2001)[1]

Kareena Kapoor piyambak gadhahi pacar inggih punika Saif Ali Khan. Kekalihipun gadhahi film inggih punika R.A One ingkang wonten aktor Shahrukh Khan[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)www.movietei.com(dipuntingali tanggal 3 September 2011)
  2. ^ (id)selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 3 September)


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kareena_Kapoor&oldid=832557"