Késèt

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Késèt kang ana ing ngarep lawang

Késèt punika piranti utawi alat kagem ngésèt utawi ndhuweni pigunan kangge ngresiki dhasaré sikil, sepatu utawi srandal.Késèt bisa digawe sak wangun bahan arupa werna, kayata : sepet klapa,plastik,kain,waja ingkang dipun rankai dados satunggal kasatuan uga ndhuweni mupangat

Wujud Késèt ngalami arubah wujud déning wangun wujud utawa bahan utama uga disain kang ditampilake kangge ngepasake kalian model kang nembe dibetahake déning masyakarat umumé.Késèt uga ngadahi wujud pesagi dawa,bunder, utawa wujud liyane kang umum.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Késèt&oldid=833100"