Jim Geovedi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jim Geovedi
Jim Geovedi.png
Miyos 28 Juni 1979 (umur 35)
Dalem Flag of the United Kingdom.svg Britania Raya
Warga negara Flag of Indonesia.svg Indonesia
Bidhang Ilmu Komputer
Kaahlian Pengaman Komputer

Jim Geovedi (miyos ing Lampung[1], 28 Juni 1979), inggih menika salah satunggalipun ahli keamanan teknologi informasi utawi pakar IT saking Indonesia.[1] Keahlian ingkang khusus Geovedi menika pamadosan kakirangan (kerentanan) keamanan komputer lan jaringan komputer, kanthi fokus utami ing sistem telekomunikasi lan sistem satelit.[1]

Jim Geovedi kagungan kawasisan ing bab paretasan donya IT.[2] Panjenenganipun sampun kuncara ing donyaning hacker internasional.[2] Bab menika dipunsebabaken, Geovedi nate ngretas satelit.[2] Geovedi sampun nyinaoni sistem lan proses kerja satelit.[2] Kanthi menika Geovedi saged nggeser arah lan posisine satelit.[2]

Prodhuser Musik[sunting | sunting sumber]

Jim Geovedi ugi nyambut damel ing donya musik elektronik awit parotengah taun 2008.[3][4] Samenika Geovedi sampun dipunakeni minangka satunggalipun prodhusen musik ingkang sae. Musikipun asring dipunstel ing klub-klub sajagad. Geovedi ugi kerja sareng kaliyan Disk Joki (DJ) kondhang kadosta Stacey Pullen, Shin Nishimura, Gel Abril, Xpansul, Martin Eyerer, Snake Sedrick, Remy Irwan. Geovedi sampun rilis musik ing label musik kadosta Plus Tokyo, Cutz, Backs/ash, TKC Music, BWG, BDivision, Nine, Pilot 6 lan Elektrax Recordings.[3]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c (id)Jim Geovedi "Don't Trust Anyone. Don't Trust Anything." dipunundhuh tanggal 14 Februari 2013)
  2. ^ a b c d e (id)Jim Geovedi, hacker Indonesia yang terkenal di dunia dipunundhuh tanggal 14 Februari 2013)
  3. ^ a b (id)Jim Geovedi, hacker Indonesia yang terkenal di dunia dipunundhuh tanggal 14 Februari 2013)
  4. ^ (en)Jim Geovedi's profile on Discogs dipunundhuh tanggal 14 Februari 2013)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jim_Geovedi&oldid=878270"