Hollywood Walk of Fame

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Koordinat: 34°06′06″N 118°19′36″W / 34.1016309°N 118.326684°W / 34.1016309; -118.326684

Hollywood Walk of Fame
Several stars on the Walk of Fame at 6801 Hollywood Boulevard, with Street performers and passersby
6801 Hollywood Boulevard
near Kodak Theatre
Buka 1958
Lokasi Hollywood Blvd and Vine St
Hollywood, Los Angeles
Jenis Entertainment hall of fame
Pengunjung 10 million annually
Website http://www.walkoffame.com/

The Hollywood Walk of Fame iku trotoar kang ana ing Hollywood Boulevard lan Vine Street uga dumunung ana ing tlatah Hollywood, Los Angeles, California, Amérika Sarékat kang nampilake minangka 2.000 bintang kang kawengkar ing tulisan jeneng artis lan watak utawa karakter kanggo wujud panghargaan saka Kamar Dodolan Hollywood dèning sumbangsih para artis ing industri hiburan. Artis kapisanan kang kalebu ing jajaran iki yaiku Joanne Woodward ing tanggal 9 Februari 1960.Miturut laporan ing taun 2003 dèning perusahaan riset pasar NPO Plog Peneliti, kurang luwih 10 yuta wong kang nekati utawa ngunjungi ing Sunset Strip, Cina Grauman Teater, Ratu Mary , uga Los Angeles County Museum of Art bisa meranake kapentingan ing sajroning ngawe indudtri pariwisata paling gedhe ing Los Angeles