Gjorge Ivanov

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gjorge Ivanov
Ѓорге Иванов
Gjorge Ivanov

Miwiti Mengku jabatan
12 May 2009
Perdhana Mentri Nikola Gruevski
Bakal nggantèkaké Branko Crvenkovski

Lair 2 Mei 1960 (umur 54)
Valandovo, Yugoslavia (sekarang Makedonia)
Pasangan Maja Ivanova
Agama Gereja Ortodoks Makedonia

Gjorge Ivanov (lair ing Valandovo, 2 Mei 1960; umur 54 taun) iku présidhèn kapilih Republik Makedonia. Ivanov ngrampungaké pendhidhikan ing kampung halamané, Valandovo. Nganti 1990, dhèwèké sawijining aktivis ing League of Socialist Youth, Yugoslavia. Dhèwèké krama, peputra loro, lan manggon ing ibukutha Makedonia, Skopje.

Buku[sunting | sunting sumber]

  • Цивилно општество (Civil Society)
  • Демократијата во поделените општества: македонскиот модел (Democracy in the divided societes: the Macedonian Model)
  • Современи политички теории (Current political theories)
  • Политички теории - Антика (Political theories - Antiquity)[1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Branko Crvenkovski
Présidhèn Republik Makedonia
Elect

2009 – saiki
Diganti déning:
Isih kuwasa


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gjorge_Ivanov&oldid=816933"