George McCartney

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
George McCartney
GeorgeMcCartneyWHU2012.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak George McCartney
Tanggal lair 29 April 1981 (umur 32)
Papan lair Belfast, Irlandia Utara
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)
Posisi pamain Bek
Informasi klub
Klub saiki West Ham United
Nomer 3
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1998–2006 Sunderland 134 (0)
2006–2008 West Ham United 61 (1)
2008–2012 Sunderland 41 (0)
2010–2011 Leeds United (silihan) 32 (0)
2011–2012 West Ham United (silihan) 38 (1)
2012– West Ham United 2 (0)
Tim nasional
2000–2001 Irlandia Utara U-21 5 (0)
2001–2010 Irlandia Utara 34 (1)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 14:13, 25 Agustus 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 11 Juli 2011 (UTC)


George McCartney (lair ing Belfast, 29 April 1981; umur 32 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Irlandia Lor sing main kanggo klub West Ham United F.C. biasa main ing posisi bèk.

McCartney miwiti karir senioré ing klub Sunderland lan pindah ing West Ham United F.C.[1] bali ing Sunderland A.F.C.[2] lan Leeds United A.F.C.[3][4] sadurungé ing taun 2011 gabung manèh karo West Ham United F.C.[5][6]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala luar[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=George_McCartney&oldid=835682"