Belfast

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Belfast[1] iku ibu kutha uga kutha paling gedhé ing Irlandia Lor. Adhedhasar populasi, Belfast iku kutha paling gedhé ka-14 ing Inggris[2] lan ka-2 paling gedhé ing pulo Irlandia. Belfast iku kadhudhukan sing diasokaké pamaréntah lan législatif Majelis Irlandia Lor.[3] Kutha Belfast duwé populasi watara 267.500 jiwa[4] lan manggon ana ing jantung kawasan pakuthan Belfast, sing duwé pedunung 579.276 jiwa. Zona Pakuthan Gedhé, kayadéné sing didhéfinisikaké déning Uni Éropah, duwé gunggung pedunung 641.638 jiwa.

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Belfast iku kembar karo:

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Royal Mint - Belfast
  2. ^ Woodlands - What is the population of Britain's major cities ?
  3. ^ "Northern Ireland".. Microsoft. Diakses pada 2007-10-29. 
  4. ^ Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng demography1
  5. ^ "Sister Cities Online Directory: UK, Europe." Sister Cities International. Diaksès 17 November 2011.
  6. ^ "Belfast signs sister city agreement with Hefei." 4NI.co.uk. Diaksès 19 Februari 2008.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Belfast&oldid=833534"