Łukasz Fabiański

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Łukasz Fabiański
Lukasz Fabianski Arsenal vs Birmingham 2010-11.jpg
Fabiański bermain untuk Arsenal pada tahun 2010
Informasi pribadi
Jeneng pepak Łukasz Fabiański
Tanggal lair 18 April 1985 (umur 29)
Papan lair Kostrzyn nad Odrą, Polandia
Dhuwur 1.89 m (6 ft 2 in)[1]
Posisi pamain Penjaga gawang
Informasi klub
Klub saiki Arsenal
Nomer 21
Karir remaja
1999–2000 Polonia Słubice
2000–2001 MSP Szamotuły
2001–2002 Lubuszanin Drezdenko
2002–2003 Sparta Brodnica
2003–2004 Mieszko Gniezno
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2004–2005 Lech Poznań 0 (0)
2005–2007 Legia Warsaw 53 (0)
2007– Arsenal 27 (0)
Tim nasional
2006– Polandia 21 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 16:00, 25 April 2011 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 16:50, 22 Juni 2012 (UTC)


Łukasz Fabiański (lair ing Kostrzyn nad Odrą, 18 April 1985; umur 29 taun) yaiku salah sijining panjaga gawang kiper tim nasional bal-balan Polandia sing dhuwuré 189 cm. Panjenengané dadi panjaga gawang utama ing Legia Warsaw, lan main ing Piala Donya FIFA 2006 Jerman. [2]

Prestasi[sunting | sunting sumber]

Klub[sunting | sunting sumber]

Legia Warszawa

Individu[sunting | sunting sumber]

  • Polish Soccer Oscar:
    • Panjaga Gawang Paling Apik Ekstraklasa: 2006, 2007

Referensi[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Łukasz Fabiański ing Wikimedia Commons.
  1. ^ http://sports.sportsillustrated.cnn.com/epl/players.asp?player=1837
  2. ^ O'Rourke, Peter. "Gunners to pick up Pole", Sky Sports, 9 May 2007. diaksès tanggal 10 May 2007. 
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Łukasz_Fabiański&oldid=835297"