Gary O'Neil

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gary O'Neil
Gary O'Neil 2009.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Gary Paul O'Neil
Tanggal lair 18 Mei 1983 (umur 31)
Papan lair Beckenham, Inggris[1]
Dhuwur 1.73 m (5 ft 8 in) [2]
Posisi pamain Gelandang
Informasi klub
Klub saiki West Ham United
Nomer 32
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1999–2007 Portsmouth 174 (16)
2003 Walsall (silihan) 7 (0)
2004 Cardiff City (silihan) 9 (1)
2007–2011 Middlesbrough 109 (8)
2011– West Ham United 24 (2)
Tim nasional
2003–2004 Inggris U-21 9 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 05:10, 29 April 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 21:00, 30 Juni 2011 (UTC)


Gary Paul O'Neil (lair ing Beckenham, 18 Mei 1983; umur 31 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United biasa main ing posisi gelandang.

O'Neil miwiti karir senioré ing klub Portsmouth sempet disilihaké ing Walsall lan Cardiff City sadurungé pindah ing Middlesbrough tekan taun 2011 gabung karo West Ham United.[3]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Rollin, Glenda; Rollin, Jack, eds. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (43rd ed.). London: Headline. p. 551. ISBN 978-0-7553-6356-8.
  2. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. http://www.premierleague.com/page/PlayerProfile/0,,12306~8801,00.html. Retrieved 5 April 2011.
  3. ^ "Hammers sign O'Neil", whufc.com, 2011-01-24. diaksès tanggal 2011-01-25. 

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gary_O%27Neil&oldid=835853"