Flagelum

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Flagellum (jamak flagella) iku piranti obah (motile organ) awangun pecut ing sawetara organisme mawa sèl tunggal. Sawijining individu bisa nduwèni siji utawa luwih flagella. Contoné yakuwi alga mawa sèl tunggal Euglena viridis lan baktèri Escherichia coli.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Flagelum&oldid=825383"