Edmund Hillary

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Edmund Hillary

Edmund Hillary (1919), punika satunggiling pamènèk redi saking Selandia Ènggal. Piyambakipun ingkang kaping pisan saged mènèk redi agung Himalaya ing 1953. Rikala punika piyambakpun dipunrèncangi sherpa Tenzing Norgay, satunggiling tiyang Nepal.

Ing warsa 1984, piyambakipun dados Duta Ageng Selandia Ènggal ing India.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Edmund_Hillary&oldid=803684"