Kanton Fribourg

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Canton Fribourg)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Canton de Fribourg
Kanton Freiburg
Lambang Kanton Fribourg
Peta Swiss nuduhaké Kanton Fribourg
Ibu kutha Fribourg/Freiburg
Wilayah 1671 km² (Peringkat ke08)
Titik paling dhuwur Vanil Noir 2389 m
Cacah pedunung (2006) 258.252 (Peringkat ke-12)
143 /km²
Bergabung 1481
Singkatan FR
Basa Perancis, Jerman
Eksekutif Conseil d'Etat/Staatsrat (7)
Legislatif Grand Conseil/Grosser Rat (130)
Kuthamadya 242 buah
Distrik 7 Bezirke
Situs resmi www.FR.ch
Peta Kanton Fribourg

Kanton Fribourg (basa Jerman: Freiburg, basa Italia: Friburgo, basa Romansh: Friburg) yaiku sawijining katong ingSwiss kang ndhuweni jembar wewengkon 1671 km² lan populasi 239.100 jiwa (2003). Ibu kotané yaiku Fribourg.

Kurang luwih saka 2/3 pendhudhuk kanton kang mituturake basa Prancis

Kotamadya[sunting | sunting sumber]

168 kotamadya ing Fribourg wiwi wulan Januari 2006

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kanton_Fribourg&oldid=855740"