Canton Fribourg

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Suwasana Fribourg

Fribourg yaiku jeneng kutha kang ana ing Swiss. Dumunung ana ing bageyan tengah. Kang ana ing Canton Fribourg, Swiss. Ing taun 2005, kutha kang ndhuweni cacah pendhudhuk kurang luwih 33.008 jiwa minangka ndhuweni jembar wewengkon 9,32 km². Kutha kang dumunung ana ing dhuwur 610 m lan ndhuweni ibu kota Canton Fribourg.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Canton Fribourg ing Wikimedia Commons.

Cithakan:Swiss-geo-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Canton_Fribourg&oldid=855291"