Cambridge

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ana sawetara panggonan kanthi jeneng Cambridge:

Cambridge sing asli dumunung ing Cambridgeshire, Britania Raya; Universitas Cambridge sing misuwur iku dumunung ing kana. Sebagéan gedhé kutha dumunung ing konstituensi parlemen Cambridge.

Jroning basa umum ing Amérika Sarékat, 'Cambridge' kerep ngarujuk marang Cambridge, Massachusetts, kutha cedhak Boston, papan Universitas Harvard lan Institut Teknologi Massachusetts dumunung.

Panggonan liya nganggo jeneng Cambridge:

Ana uga Cambridge City, Indiana lan Cambridge Springs, Pennsylvania, AS

Kutha Inggris Cambridge Town ngowahi jenengé dadi Camberley amarga kabingungan umum karo Cambridge minangka jeneng universitas misuwur.


Disambig.svg
Iki kaca disambiguasi jeneng panggonan utawa èntitas pulitik (kang kadhangkala asalé saka jeneng uwong) — sawijining pitulung navigasi kanggo ngarahaké menyang artikel kang bener, ing sawetara panggonan utawa èntitas pulitik kang ndarbèni jeneng kang padha. Yèn panjenengan tekan kaca iki liwat pranala saka artikel liya, ana beciké bali menyang artikel kasebut lan ndandani pranalané supaya langsung tumuju panggonan utawa èntitas pulitik kang bener.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cambridge&oldid=821777"