Cambridge, Massachusetts

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Peta lokasi
Harvard Square, Cambridge

Cambridge, jeneng pepaké City of Cambridge, iku sawijining kuthamadya sing nduwèni fungsi minangka bagéan kutha ing Metropolitan Boston. Ing taun 2000 pedunungé cacah 101 355 jiwa.

Cambridge dumunung ing sisih kulon Kali Charles, minangka salah siji kutha sing diadegaké déning kolonis Puritan ing Teluk Massachusetts. Ing Cambridge ana Massachusetts Institute of Technology, Harvard University lan Radcliffe; 3 pawiyatan luhur paling tuwa ing Amérika Sarékat. Komponis Leroy Anderson lair ing kutha iki.

Cambridge iku kutha pelajar ing Massachusetts, Amerika Serikat, sing diwènèhi jeneng kanggo ngurmati kutha pelajar Cambridge ing Inggris.