Batang, Batang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Batang
Kabupaten
Kabupaten Batang
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Batang iku salah siji kecamatan ing kabupaten Batang, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Cepokokuning
  2. Denasri Wetan
  3. Denasri Kulon
  4. Kalipucang Kulon
  5. Kalipucang Wetan
  6. Kalisalak
  7. Karanganyar
  8. Karangasem Selatan
  9. Karangasem Utara
  10. Kasepuhan
  11. Kauman
  12. Kecepak
  13. Klidang Lor
  14. Klidang Wetan
  15. Pasekaran
  16. Proyonanggan Selatan
  17. Proyonanggan Tengah
  18. Proyonanggan Utara
  19. Rowobelang
  20. Sambong
  21. Watesalit

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Batang,_Batang&oldid=805271"