Bandar, Batang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Bandar

Peta lokasi Kecamatan Bandar
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Batang
Jembar wewengkon - km²
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Kecamatan Bandar iku salah siji kecamatan ing kabupaten Batang, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Bandar
  2. Batiombo
  3. Binangun
  4. Candi
  5. Kluwih
  6. Pesalakan
  7. Pucanggading
  8. Sidayu
  9. Simpar
  10. Tambahrejo
  11. Tombo
  12. Toso
  13. Tumbrep
  14. Wonodadi
  15. Wonokerto
  16. Wonomerto
  17. Wonosegoro

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bandar,_Batang&oldid=805269"