Axl Rose

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Axl Rose

Axl Rose ana ing Download Festival taun 2006.
Latar wuri
Jeneng William Bruce Bailey
Génré Hard rock
Pegawéyan Singer-songwriter, musikus
Instrumèn Vokal, Piano, Perkusi, Gitar
Taun aktif 1983 – sekarang
Label Geffen Records
Magepokan karo Guns N' Roses, Hollywood Rose, L.A. Guns, Rapidfire
Situs wèb www.gunsnroses.com

William Bruce Bailey (lair ing Lafayette, Indiana, 6 Februari 1962; umur 52 taun) punika "lead vocals" Guns N' Roses band kasal saking Los Angeles, California Amérika Sarékat. Musisi ingkang misuwur kathi asma Axl Rose salebetipun misuwur minangka pamimpin ugi pamakrasa Guns N' Roses (sesarengan Tracii Guns wonten ing taun 1985). Sosok Axl wonten ing GNR paling misuwur".

Referensi[sunting | sunting sumber]


Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Axl Rose ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Axl_Rose&oldid=865433"