Ali-ali geni

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ali-ali geni (basa Inggris: ring of fire) yaiku daerah sing muteri samudra Pasifik lan sering ngalami lindhu utawa gunung njeblug. Wujudé kaya tapak jaran sing dawané nganti 40.000 km.


Pacific Ring of Fire.svg

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]


Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ali-ali_geni&oldid=883898"