Abraham Patras

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Abraham Patras (Grenoble, Perancis, 22 Mei 1671 - Batavia, 3 Mei 1737) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 24. Dhèwèké maréntah antara taun 17351737.

Wong tua Abraham Patras asalé saka Prancis, Dhèwèké uga lair ing kana. Kabèh padha ngungsi menyang Walanda sawisé Edik Nantes dijabel. Amarga kaum Huguenot, mulané Patras sakulawarga ngungsi menyang Walanda.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.


Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Abraham_Patras&oldid=804616"