Menyang kontèn

Zhai Zhigang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Zhai Zhigang
Antariksawan Badan Antariksa Nasional Tiongkok
KabangsanTiongkok Tiongkok
StatusAktif
Lair (1966-10-10) Oktober 10, 1966 (umur 57)
Kabupaten Longjiang, Qiqihar
Pedamelan sanèsPilot tempur
PeringkatLetnan Kolonel, PLAAF
PamilihanChinese Group 1
Zhai Zhigang
Cina Padatan 翟志剛
Cina Prasaja 翟志刚

Zhai Zhigang (lair ing Kabupaten Longjiang, Qiqihar, 10 Oktober 1966; umur 57 taun) yaiku perwira ing Angkatan Udhara Tentara Pembebasan Rakyat lan antariksawan Badan Antariksa Nasional Tiongkok. Ing misi Shenzhou 7 ing 2008, ia dadi warga nagara Tiongkok kapisan sing ngelakoni perjalanan ruang angkasa.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "We want to fly higher for China: stories of Zhai Zhigang". PLA Daily. 2003-10-22. Diarsip saka sing asli ing 2006-03-02. Dibukak ing 2016-10-19.
  • Zhai Zhigang at the Encyclopedia Astronautica. Accessed 22 July 2005.
  • Spacefacts biography of Zhai Zhigang
  • "China Prepares for Shenzhou VI Space Flight 13 October – Agency". China News Service. 24 Sèptèmber 2005. Diarsip saka sing asli ing 2007-01-04. Dibukak ing 2022-03-12.