Złoty

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Złoty iku jenengé dhuwit utawa valuta ing negara Polandia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Złoty&oldid=819839"