Złoty

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Złoty iku jenengé dhuwit utawa valuta ing negara Polen.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Złoty&oldid=1090125"