Yuyu godhog

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Prajurit sing nyiapake godhok kepiting ing Pangkalan Operasi Maju Mahmudiyah, Irak

Godhok yuyu yaiku campuran rempah-rempah sing digunakake kanggo ngombe banyu ing endi crab utawa kerang liyane digodhog. Godhok kepiting uga dadi acara sosial sing dipangan umpluk rebus, jinis godhok panganan laut . Rebus kepiting dikenal ing wilayah Ville Platte ing Louisiana minangka "bisul lobster kubah," sing asale saka istilah lokal "lobster kubah" adhedhasar wujud lan komposisi kepiting lan bayarane kaya lobster kubah. Pertemuan paling gedhe yaiku festival Crayon d'Orange (basa Prancis kanggo 'Pensil Oranye') ing Paroki Evangeline. Kepiting Maryland disiapake kanthi bumbu kanthi bumbu crab Chesapeake Bay kayata Old Bay lan banjur dikukus, ora, banyu anggur (asring, bir ditambahake ing banyu kukus).