Yuxiang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Terung wangi iwak, sajian khas Sichuan

Yuxiang ( simplified Chinese ) minangka salah sawijining campuran bumbu sing misuwur ing masakan Tionghoa, lan uga nuduhake saos asil daging utawa sayuran dimasak. Jarene asale saka masakan Sichuan, lan wiwit nyebar menyang masakan Tionghoa daerah liyane. [1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Fuchsia Dunlop. Land of Plenty: A Treasury of Authentic Sichuan Cooking. (2003). 395 pag. ISBN 0393051773, ISBN 978-0393051773