Yukio Mishima

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Yukio Mishima

Yukio Mishima(Januari 14, 1925November 25, 1970) iku sawijinig panulis Jepang.

Ugi pirsani[besut | besut sumber]