Yu Kil-chun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yu Kil-chun, 1914

Yu Kil-chun(Koréa: 유길준 兪吉濬, lair ing Seoul, Koréa Kidul, 21 November 1856 – tilar donya ing Seoul, Koréa Kidul, 30 September 1914 kanthi yuswa 58 taun) ana resistance pejuang lan politikus, wartawan, gamblang bestari [1], writers saka Koréa. penname ana Chonmin(천민 天民), Kudang(구당 矩堂), Kuil(구일 矩一).

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.