Yésaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Yesaya)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Yésaya (Ibrani ישעיהו) iku siji nabi Yudéa sing dianggep nulis Kitab Yésaya. Panjenengané miyos ing abad kaping 8 SM.