Yésaya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Yésaya (Ibrani ישעיהו) iku sawijining nabi Yudéa sing dianggep nulis Kitab Yésaya. Panjenengané miyos ing abad kaping 8 SM.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yésaya&oldid=821807"