Yésaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Yésaya (Ibrani ישעיהו) iku sawijining nabi Yudéa sing dianggep nulis Kitab Yésaya. Panjenengané miyos ing abad kaping 8 SM.