Yésaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Yésaya (Ibrani ישעיהו) iku sawijining nabi Yudéa sing dianggep nulis Kitab Yésaya. Panjenengané miyos ing abad kaping 8 SM.