Yésaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Yésaya (Ibrani ישעיהו) iku siji nabi Yudéa sing dianggep nulis Kitab Yésaya. Panjenengané miyos ing abad kaping 8 SM.