XML

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
XML.svg

XML yaiku basa markup kanggo keperluan dokumen komputer lan internet lanjutané HTML.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]