XML

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
XML.svg

XML ya iku basa markup kanggo keperluan dhokumèn komputer lan internet lanjutané HTML.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]