XML

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
XML.svg

XML ya iku basa markup kanggo keperluan dhokumèn komputer lan internet lanjutané HTML.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]