Wungkus panganan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nyoba swasana modifikasi ing kanthong plastik wortel

Wungkusan panganan yaiku salah sawijining bungkus kanggo panganan . Paket nyedhiyakake perlindungan, resistensi ngrusak, lan kebutuhan fisik, kimia, utawa biologis khusus. Bisa uga diwenehi label kasunyatan nutrisi lan informasi liyane babagan panganan sing ditawakake didol.