Wotou

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wotou
窝窝头 (7376312092).jpg
Jeneng liyanéSteamed corn bread
JinisBread
Panggonan asalChina
Tlatah utawa prajanorthern China, Beijing
Woworan pokokCorn flour, (or millet flour and soybean flour)
Buku masakan: Wotou  Médhia: Wotou

Wotou, uga diarani roti jagung Cina, kalebu jinis roti kukus sing digawé saka tepung jagung ing China Lor.

Etimologi[besut | besut sumber]

"wotou" secara barès diterjemahake menyang "susuh", amarga wotou kasebut mirip karo susuh manuk kanthi bentuk kerucut.

Referensi[besut | besut sumber]