Wong berusu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wong Berusu utawa Dayak Berusu iku salah siji golongan ètnis sing dumunung ing Propinsi Kalimantan Wétan. Para panganggit Kulonan golongaké wong iki ing golongan Punan, amarga golongan iki ésih pindhah-pindhah ing alas.[1]

rujukan[besut | besut sumber]

  1. Hidayah, Dr. Zulyani (2015). Ensiklopedi Suku Bangsa di Indonesia. Jakarta: Yayasan Pustaka Obor Indonesia. k. 55. ISBN ISBN 978-979-461-929-2. Priksa gandra |isbn= (pitulung).