Wong Bérik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wong Bérik iku golongan ètnis sing dumunung ing pasisir lor Papua, ya iku ing sadawané ilèn Kali Tor pérangan ndhuwur lan tengah.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Hidayah, Zulyani (2015). Ensiklopedi Suku Bangsa di Indonesia. Jakarta: Yayasan Pustaka Obor lndonesia. p. 55. ISBN 978-979-461-929-2.