Wolfenstein 3D

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wolfenstein 3D minangka gim penembake wong pisanan sing digawé dening id Software, diterbitake dening Apogee Software lan FormGen, lan dirilis ing taun 1992 kanggo sistem operasi MS-DOS.

Pranala njaba[besut | besut sumber]