Willem Anton Frederik Stokhuyzen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Willem Anton Frederik Stokhuyzen utawa Kick Stokhuyzen (Soerabaja, 7 Oktober 1930) iku penyiar TV Walanda lan aktivis pèngetan Perang Donya II.

Masa cilik[besut | besut sumber]

Willem Anton Frederik Stokhuyzen lair ing Surabaya tanggal 7 Oktober 1930 minangka anaké kapala Pasemon Importir lan Saudagar Hindia-Walanda lan Komisi Pusat Èkspor. Dhèwèké nduwé mbakyu sing rong taun luwih tuwa umuré.