Wikitravel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Wikitravel
Logo Wikitravel
Alamat jaringan http://www.wikitravel.com/
Dedagangan? Ora
Jinis situs pemandu wisata
Régistrasi Opsional
Baku Wikitravel
Digawé déning Evan Prodromou lan Michele Ann Jenkins Prodromou

Wikitravel iku proyèk kanggo gawé panduan wisata isi bebas kang pepak tumrap panggonan wisata ing saindhenging jagad. Proyek iki digawé adhedhasar kolaborasi wisatawan-wisatawan saindhenging donya.

Wikitravel diwiwiti ing wulan Juli 2003. Proyek iki mingunakaké MediaWiki, kang digunakaké uga déning Wikipedia. Ananging Wikitravel dudu sawijining proyek Wikimedia. Béda karo Wikipedia, Wikitravel migunakaké lisensi Creative Commons lan ora migunakaké GNU Free Documentation License.

Wikipedia wis menangaké Webby Award minangka situs web pariwisata paling apik.

Proyek Wikitravel[sunting | besut sumber]

Wikitravel iku proyek jroning 6 basa ya iku:

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikitravel&oldid=1057623"