Wikitravel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wikitravel
Logo Wikitravel
URL http://www.wikitravel.com/
Komersial? Ora
Tipe situs pemandu wisata
Pendaftaran? Opsional
Pemilik Wikitravel
Pangripta Evan Prodromou lan Michele Ann Jenkins Prodromou

Wikitravel kuwi sawijining proyèk kanggo gawé panduan wisata isi bebas kang pepak tumrap panggonan wisata ing saindhenging jagad. Proyek iki digawé adhedhasar kolaborasi wisatawan-wisatawan saindhenging donya.

Wikitravel diwiwiti ing wulan Juli 2003. Proyek iki mingunakaké MediaWiki, kang digunakaké uga déning Wikipedia. Ananging Wikitravel dudu sawijining proyek Wikimedia. Béda karo Wikipedia, Wikitravel migunakaké lisensi Creative Commons lan ora migunakaké GNU Free Documentation License.

Wikipedia wis menangaké Webby Award minangka situs web pariwisata paling apik.

Proyek Wikitravel[sunting | sunting sumber]

Wikitravel kuwi proyek jroning 6 basa yaiku:

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikitravel&oldid=812754"