Wikitravel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikitravel
Logo Wikitravel
Jinising situs
pemandu wisata
Kantor gedhéKanada
Kang duwéWikitravel
Digawé déningEvan Prodromou lan Michele Ann Jenkins Prodromou
Situs jaringanhttp://www.wikitravel.com/
DagangOra
RègistrasiOpsional

Wikitravel iku proyèk kanggo gawé panduan wisata isi bébas kang pepak tumrap panggonan wisata ing saindhenging jagad. Proyek iki digawé dhedhasar kolaborasi wisatawan-wisatawan saindhenging donya.

Wikitravel diwiwiti ing wulan Juli 2003. Proyek iki mingunakaké MediaWiki, kang digunakaké uga déning Wikipedia. Nanging Wikitravel dudu sawijining proyek Wikimedia. Béda karo Wikipedia, Wikitravel migunakaké lisensi Creative Commons lan ora migunakaké GNU Free Documentation License.

Wikipedia wis menangaké Webby Award minangka situs web pariwisata paling apik.

Pranala njaba[besut | besut sumber]