Wikipedia:Statistik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kaca iki isiné statistik bab Wikipédia Jawa kawit 8 Maret 2004.

Statistik Wikipédia Jawa[besut sumber]

Dhatané iki minangka dhata dinané iki.

Artikel

57.354

Panganggo

43.390

Kaca

154.199

Besutan

1.511.292

Barkas

5.445

Panganggo giyat

105

Pangurus

6

Statistik proyèk Wikipédia ing saindengé donya[besut sumber]

Dhata iki minangka agrégat saka 285 Wikipédia ing manéka basa.

Artikel

44,965,053

Panganggo

68,636,656

Kaca

165,064,022

Besutan

2,372,075,305

Barkas

2,445,190

Panganggo giyat

289,765

Pangurus

3,879

Persèntasi Wikipédia Jawa katandhing sakèhé Wikipédia[besut sumber]

Sajeroné saben sèwu / permil (‰). 10‰ = 1%

Artikel

1.3

Panganggo

0.6

Kaca

0.9

Besutan

0.6

Barkas

2.2

Panganggo giyat

0.4

Pangurus

1.5