Wikipédia:Statistik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kaca iki isiné statistik bab Wikipédia Jawa kawit 8 Maret 2004.

Statistik Wikipédia Jawa[besut sumber]

Dhatané iki minangka dhata dinané iki.

Artikel

64,476

Naraguna

50,025

Kaca

169,037

Besutan

1,569,538

Barkas

5,431

Naraguna giyat

123

Panata

6

Statistik proyèk Wikipédia ing saindengé donya[besut sumber]

Dhata iki minangka agrégat saka 285 Wikipédia ing manéka basa.

Artikel

44,965,053

Naraguna

68,636,656

Kaca

165,064,022

Besutan

2,372,075,305

Barkas

2,445,190

Naraguna giyat

289,765

Panata

3,879

Persèntasi Wikipédia Jawa katandhing sakèhé Wikipédia[besut sumber]

Sajeroné saben sèwu / permil (‰). 10‰ = 1%

Artikel

1.4

Naraguna

0.7

Kaca

1

Besutan

0.7

Barkas

2.2

Naraguna giyat

0.4

Panata

1.5