Wikipedia:Gambar pethingan/2011 01

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
KBRI Den Haag 2009-2010 (Winter).jpg

Gedhong Kedutaan Besar Republik Indonesia utawi Kadutan Agung Republik Indonésia ing Den Haag, Walandi saking wingking. Nalika dipun pendhet foto punika, saweg wonten jawuh salju ing mangsa atis.