Wikipedia:Sesambungan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Wikipedia:Contact us)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Pamaca
Carané nglapuraké masalah ing artikel utawa nggolèki informasi kang pepak.

Rembuging artikel
Masalah babagan artikel bab awakmu, bisnismu, utawa péhak kang kowakili.

Lisènsi
Carané nurun informasi ing Wikipédia, nglebokaké informasi, utawa nglapuraké informasi kang tanpa lisènsi.

Urun
Ngertèni lakuning dana, kapriyé danané kaanggo, lan carané urun dana.

Pawarta lan tembayatan
Bab carané sesambungan karo Wikipédia yèn kowé minangka juru pawarta utawa arep tembayatan karo awak dhéwé.


Matur nuwun wis sedya sesambungan karo Wikipédia. Sadurungé mbanjuraké, ana sawatara sélakan kang kudu koweruhi:

  1. Wikipédia ora duwé parepatan pambesut munjer (central editorial board). Kawruh kang kaurunaké ing kéné kagawé déning manéka polentèr (wong kang urun kanthi suka-lila) kanthi sadhar lan wicaksana. Kabèh besutan ora dadi tanggung-jawabing Yeyasan Wikimédia (organisasi kang ngayomi situs iki) dalah narakaryané. Besutan racaké ora bakal kalakokaké mung amarga panjaluk lumantar layang èlèktronik (email).
  2. Sanajan Wikipédia diyasa Jimmy Wales, dhèwèké dudu kang tanggung-jawab marang kontèn ing kéné.
  3. Yèn kowé ana pitakon bab kanyataané (konsèpé) Wikipédia, nanging dudu pitakon bab prakara mirunggan, kaca Bab Wikipédia bokamanawa bisa migunani.
  4. Yèn kowé arep njaluk tulung marang panganggo (user) liya bab mbesut utawa nganggo Wikipédia, mangga mampir ing Angkringan.
  5. Yèn kowé ora sarujuk marang kontèn ing artikel utawa yèn kowé katut ing padudon bab kontèn, wacanen kaca Wikipedia:Ngatasi padudon saperlu ngatasi padudoné.

Pranala ing kiwa kuduné ngener marang rembug-rembug kang cocog karo prakaramu. Yèn prakaramu ora kapacak ing kono, mangga kirim layang lumantar info@wikimedia.or.id. Aja ngirimi padudon bab kontèn amarga kang mangkono ora bakal karampungaké lumantar layang èlèktronik.