Wikipedia:Cithakan/Panatan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki arupa dhaptar cithakan sing nuduhaké yèn artikel tinamtu perlu dirapèkaké kanggo ningkataké kualitas artikel:

Panatan umum[besut sumber]

{{rapèkna}} Mènèhi informasi yèn artikel perlu ditata utawa dirapèkaké manèh
{{sub-rapèkna}} Cithakan:Sub-rapèkna Mènèhi informasi yèn artikel perlu ditata utawa dirapèkaké manèh

Basa lan terjemahan[besut sumber]

{{tanpapenerjemahan}} Cithakan:Ora diterjemahaké Mènèhi informasi yèn artikel disalin saka sumber liya tanpa utawa kanthi penerjemahan sebagéyan.
{{ terjemah|jeneng basa }}
balik rembugan pirsani
Mènèhi informasi yèn artikel perlu diterjemahaké saka basa tinamtu.
{{ priksaterjemahan|kodhe basa|judhul artikel asli }}
balik rembugan pirsani
Nandhakaké artikel sing diterjemahaké sacara kasar saka Wikipedia liya.
{{judhul asing}} Cithakan:Judhul asing Mènèhi informasi yèn artikel kanthi judhul jroning basa asing.

Gaya panulisan[besut sumber]

{{oranetral}} Cithakan:Oranetral Nandhakaké artikel sing ora netral (NPOV)
{{iklan}} Cithakan:Iklan Mènèhi informasi yèn artikel kamungkinan ditulis mèmper iklan.
{{hiperbolis}} Cithakan:Hiperbolis Nandhakaké artikel sing keladuk ngluwih0luwihaké
{{tone}} Cithakan:Tone Nandhakaké artikel sing panulisané durung sarujuk marang gaya baku wikipedia
{{mawaswiwi}} Cithakan:Mawaswiwi Nandhakaké artikel sing ngandhut tembung mawa makna liya (weasel word)
{{Cleanup-jargon}} Cithakan:Cleanup-jargon Nginformasèkaké artikel sing kakèhan migunakaké istilah teknis utawa jargon.
{{rapèkna-naratif}} Cithakan:Rapèkna-naratif Nginformasèkaké artikel sing perlu ditata amarga migunakaké gaya basa sing naratif lan ora ensiklopedis.
{{kontradiktif}} Cithakan:Kontradiktif Nginformasèkaké artikel sing isiné kontradiktif.
{{wikify}} Nginformasèkaké bagéyan artikel sing perlu di-wikifisasi
{{paragraf pambuka}} Nginformasèkaké artikel sing ora nduwèni bagéyan pambuka sing jelas.
{{prosa}} Cithakan:Prosa Nginformasèkaké artikel awangun dhaptar sing kuduné ditulis jroning wangun prosa.

Cakupan lan kontèks[besut sumber]

{{rapèkna-cakupan}} Cithakan:Rapèkna-cakupan Nginformasèkaké artikel sing perlu dirapèkna amarga isi utawa definisiné cethèk, mung miturut negara utawa wilayah tinamtu.
{{Off-topic}} Cithakan:Off-topic Nginformasèkaké bagéyan artikel sing isiné mlèncèng saka topik artikelé.

Keakuratan lan referensi[besut sumber]

{{takakurat}} Cithakan:Takakurat Nginformasèkaké artikel sing kaakuratané diragukan amarga ora nduwèni réferènsi.
{{pamasthèan}} Nginformasèkaké artikel sing merlokaké pamesthèn.
{{riset asli}} Nginformasèkaké artikel sing kamungkinan minangka asil sing ora sarujuk marang paugeran katentuan ngenani riset asli.
{{unreferenced}} Nginformasèkaké artikel sing ora nduwèni réferènsi.
{{refimprove}} Nginformasèkaké artikel sing ora nduwèni cukup cathetan sikil réferènsi.