Cithakan:Paragraf pambuka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dhèskripsi[besut sumber]

Cithakan iki dipasang ing artikel-artikel sing sakira layak dilebokaké minangka entri ensiklopedia nanging perlu didandani utamané ing bagéan utawa paragraf pambukané sing durung cetha.

Delengen uga[besut sumber]