Wikipedia:Apa sing diarani artikel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sing diarani artikel ing Wikipedia iku kabèh tulisan sing didokok ing bilik jeneng utama. Saliya-liyané ora dianggep artikel lan ora mélu diétung ing pétungan cacah artikel. Kabèh artikel iki bisa ditemokaké ing kaca iki:

Saliyané iku sawijining artikel kudu asifat ènsiklopédhis.