Wikipedia:Aja kasusahan déning aturan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Pedoman

Kaca iki minangka paugeran ing Wikipedia basa Jawa. Isiné wis ditampa déning para panganggo lan dianggep minangka standar sing kudu dianut déning kabèh panganggo. Sadurungé nyunting kaca iki, pesthèkaké suntingan panjenengan nggambaraké konsènsus. Pigunakna kaca dhiskusi kanggo ngusulaké owah-owahan.

Yèn aturan sing ana agawé panjenengan dadi wedi utawa nyandhet kekarepan kanggo mèlu partisipasi ing Wiki, lirwakna waé kabèh aturan iku’’’, lan gawénen waé suntingan apa sing arep panjenengan ayahi.

Mung, tulung yèn angkah saka Wikipedia iku kanggo gawé sawijining ensiklopedia. Gunakna waé akal séhat lan aja ngisi bab-bab sing ngawur lan ora migunani.

Referensi[besut sumber]