Whedefit Gesgeshi Woude Henate Ethiopia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Whedefit Gesgeshi Woude Henate Ethiopia iku lagu kabangsané Ethiopia.


Tèks[sunting | sunting sumber]

Alihbasa[sunting | sunting sumber]