Wedhak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wedak

Wedhak ya iku salah sawijining jinis kosmetik kang dianggo ing rai. Wedhak duweni partikel kang alus. Ana 2 jinis wedhak ya iku wedhak padhet lan wedhak tabur. Loro-lorone duwe ancas ya iku kanggo mutihake rai, nyamarake flek, lan mbiyantu rai supaya ora katon nglenga.