Wedhak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wedhak

Wedhak ya iku salah sawijining jinis kosmetik kang dianggo ing rai. Wedhak duweni partikel kang alus. Ana 2 jinis wedhak ya iku wedhak padhet lan wedhak tabur. Loro-loroné duwé ancas ya iku kanggo mutihaké rai, nyamaraké flèk, lan mbiyantu rai supaya ora katon nglenga.