Waprakeswara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Waprakeswara iku enggon sing suci kanggo upacara pamujaan dewa Syiwa. Ing tlatah Jawa tembung Waprakeswara iki padha maknane karo Baprakewara.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Waprakeswara&oldid=26946"