Waprakeswara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Waprakeswara iku enggon sing suci kanggo upacara pamujaan dewa Syiwa. Ing tlatah Jawa tembung Waprakeswara iki padha maknane karo Baprakewara.