Waprakeswara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Waprakeswara iku enggon sing suci kanggo upacara pamujaan déwa Syiwa. Ing tlatah Jawa tembung Waprakeswara iki padha maknane karo Baprakewara.