Wana Wisata Kartini Mantingan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wana Wisata Kartini Mantingan ya iku Obyek wisata kang ana ing désa Mantingan, kacamatan Bulu, kabupatèn Rembang, atawis 24 km saka kutha Rembang tumuju kidul jurusan Blora. Ing kiwa tengene obyek wisata mau uga ana bumi perkemahan kanthi tuwuhan hutan jati kang apik kanggo kegitan kemah lan rekreasi kulawarga. Ing obyek wisata iki uga ana kolam langen lan lan aneka warna kéwan. Kejaba iku uga ana lapangan tenis,gedung serba guna kang bisa dimanfaatake kanggo kaperluan pista, resepsi, pentas seni, rapa/seminar lain liya-liyané. Obyek wisata iki uga cedhak karo makam Pahlawan Nasional, tokoh emansipasi wanita RA. Kartini (berjarak 4 km).

Pranala njaba[besut | besut sumber]